liceul teoretic mihail săulescu predeal. selectați orice text pentru a-l putea asculta   Click to listen highlighted text! liceul teoretic mihail săulescu predeal. selectați orice text pentru a-l putea asculta
Liceul Teoretic "Mihail Saulescu" Predeal

1. Termeni și condiții

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Regulamentului 679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, liceulpredeal.ro prelucrează datele furnizate de dumneavoastră prin folosirea servicilor de colectare de date si de formular de cerere oferta/etc., disponibile pe acest website in conditii de maxima siguranta si numai pentru scopurile specificate.

În cazul în care dumneavoastră puneți în mod voluntar la dispoziția liceulpredeal.ro orice date cu caracter personal, pentru care vi s-a cerut in mod expres consimtamantul, prin aceasta vă dați acordul ca liceulpredeal.ro, în scopul și pe durata determinată de specificul tranzacției, să înregistreze aceste date și să le administreze.

Respectăm caracterul privat și securitatea informației furnizate atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter privat, scop în care aplicăm prezenta politică de confidențialitate.

 

2. Înregistrarea si utilizarea datelor

Pentru simpla vizualizare a continutului webste-ului www.liceulpredeal.ro, nu este nevoie sa ne furnizati date personale.

Date personale prelucrate Scop prelucrare date personale Durata de stocare a datelor personale
Adresa IP date statistice si de localizare geografica durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate
     
     

3. Securitatea datelor

Liceulpredeal.ro garanteaza confidentialitatea datelor stocate (adresa ip). 

SITE-ul foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul acesteia. In cazul pierderii de informatii cauzate de “bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul, liceulpredeal.ro nu-si asuma nici o responsabilitate.

4. Informare

Pentru datele furnizate de dumneavoastră prin intermediul acestui site, asigurăm administrarea acestora în condiții de siguranță și vă garantăm drepturile prevăzute de Legea 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora și de Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice (dreptul de acces, de intervenţie, de a nu fi supus(ă) unei decizii individuale, de a vă adresa justiţiei, de a va opune în viitor prelucrării şi de a solicita ştergerea lor.

 

5. Legislație

Respectăm cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completatã de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice. Prezenta politică de confidențialitate se supune legislației române în vigoare. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul nostru. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competența instanței judecătorești.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
MENIU
Click to listen highlighted text!