liceul teoretic mihail săulescu predeal. selectați orice text pentru a-l putea asculta   Click to listen highlighted text! liceul teoretic mihail săulescu predeal. selectați orice text pentru a-l putea asculta
Liceul Teoretic "Mihail Saulescu" Predeal

Activitati

 

Proiect ROSE

Şcoala noastră, începând cu anul şcolar 2018 – 2019 beneficiază de Proiectul privind învăţământul secundar (ROSE), schema de granturi (Romania Secondary Education Project) a cărui valoare este de 70.000 Euro. Proiecul este finanţat integral de BIRD, în baza Legii nr. 234/2015 pentru ratificarea Acordului de împrumut (Proiectul privind învăţământul secundar) între România şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, semnat la Washington la 17 aprilie 2015 (Monitorul Oficial, Partea I, nr. 757/12.10.2015). Obiectivele de Dezvoltare ale proiectului ROSE sunt îmbunătăţirea tranziţiei de la liceu la învăţământul terţiar şi creşterea gradului de retenţie în primul an de învăţământ universitar în instituţiile finanţate în cadrul proiectului.

Calendarul activitatilor extrascolare pe semestrul I - An scolar 2014-2015

" Festivalului National al Sanselor Tale "

Conducerea Liceului Teoretic „Mihail Saulescu” Predeal multumeste cadrelor didactice si elevilor implicati in organizarea si desfasurarea Festivalului National al Sanselor Tale.

Vineri, 28.11.2014, incepand cu ora 14:30 la Sala de Sport a orasului Predeal se vor desfasura ultimele activitati din cadrul festivalului, iar d-nul director Ercus Florin va inmana diplome urmatorilor elevi care s-au remarcat prin implicarea lor pe tot parcursul activitatilor organizate:

 1. Ciobotariu Elena
 2. Greus Oana
 3. Dragomir Cherhat Adina
 4. Cristea Daniel
 5. Pomana Andrei
 6. Flesieru Sebastian
 7. Tuloi Marius
 8. Tarta Radu - Florian
 9. Schiopu Diana – Gabriela
 10. Ghitu Dana - Georgiana
 11. Chesauan Claudiu
 12. Turburas Vlad
 13. Cirjoban Florin
 14. Baciu Octavian
 15. Andrei Dragos Mihai
 16. Colanios Alexandru
 17. Ciobotariu Andrei
 18. Cristea George
 19. Lie George
 20. Vladutu Andrei

In egala masura multumim Primariei Orasului Statiune Predeal, Clubului Sportiv Scolar Predeal, grupului GEST si d-nului Anastasescu Andrei pentru sprijinul acordat.

Director,
prof. Ercus Florin

" ALATURI DE MINE, IMPREUNA CU MINE "

In 5 noiembrie 2014, Centrul de Documentare si Informare al Liceului Teoretic Mihail Saulescu Predeal a gazduit lansarea proiectului judetean "Alaturi de mine, impreuna cu mine". Proiectul promoveaza educatia civica a elevilor prin activitati caritabile si voluntariat in parteneriat cu Colegiul National Economic "Andrei Barseanu" Brasov si Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Brasov.

Activitatile principale care se vor desfasura, vor fi adresate copiilor cu dizabilitati sau cu diferite cerinte speciale, incepand cu luna noiembrie pana la sfarsitul acestui an scolar

" Alegeri CSE "

In data de 31.10.2014 au fost efectuate alegerile pentru functia de presedinte al CSE (Consiliul Scoalar al Elevilor).

Au fost depuse doua candidaturi, ale elevilor: Man Raul-Alin din clasa a IX-a A si Ciobotariu Elena-Tereza din clasa a X-a A. In urma votului la care au participat elevii claslor V-XII, eleva Ciobotariu Elena-Tereza a castigat functia de presedinte cu 99 de voturi, iar contracandidatul ei s-a situat pe locul al II-lea si a preluat functia de vicepresedinte.

" SPIRITUL SARBATORII DE HALLOWEEN "

Finalul lunii octombrie i-a surprins pe elevii claselor a II-a si a III-a din cadrul Liceului Teoretic “Mihail Saulescu” intr-o atmosfera marcata de culori tomnatice si motive grotesti specifice sarbatorii groazei, cunoscuta drept Halloween.

In lumina cunoasterii traditiilor anglo-saxone intens mediatizate, dublata de dezvoltarea spiritului de initiativa si competitie, activitatile coordonate de domnisoara profesoara de limba engleza, Gagiu Cristina, au debutat cu prezentarea originii sarbatorii, elevii fiind totodata familiarizati cu legendele, obiceiurile, traditiile si simbolurile din cultura si civilizatia engleza si americana. Cu cantece antrenante pe fundal, elevii au lucrat in echipe, colorand fisele de lucru puse la dispozitie.

Cu clasa decorata intr-un spirit inspaimantator, elevii clasei a III-a A si-au prezentat costumele si bostanii atent sculptati. Colegii acestora de la clasa a III-a B nu s-au lasat mai prejos, angajandu-se intr-o competitie a mastilor confectionate in echipe. Surpriza a venit insa la final, cand toti elevii celor trei clase implicate in programul de Halloween si-au creat propriile fantomite, monstri si lilieci. Nu au lipsit zambetele si voia buna asociate cu secrete ale altor civilizatii.

" Balul Bobocilor 2014 "

In data de 24.10.2014 a fost organizat "Balul Bobocilor" de catre clasa a X-a A impreuna cu diriginta lor, doamna profesoara Toma Maria la "MM Club" din Predeal. Evenimentul s-a desfasurat intre orele 18:00 - 22:00 si au fost realizate urmatoarele probe, la care au participat elevii clasei a IX-a A:

 1. Cultura generala
 2. Recunoasterea piesei
 3. Curatarea cartofilor cu cutite de plastic
 4. Dansul cu portocalele
 5. Dansul in perechi
 6. Declaratia de dragoste
 7. Proba surpriza
 8. Proba de talente
 9. Mancatorii de savarine
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
MENIU
Click to listen highlighted text!